Den eksklusive skjorte

Mönh Copenhagen blev grundlagt i 2018 med en vision om at blive det mest foretrukne brand inden for bæredygtige skjorter til kvinder.

Vi er passionerede omkring skjorter, fordi vi elsker det skarpe look en skjorte kan skabe, samt dens funktionalitet, der både kan bruges til en dag på kontoret, på studiet eller en casual night out.

Vi er fortalere for  “Less is more”.

Vi er ikke et brand, der skaber nye kollektioner hvert år og vi går ikke ind for masseproduktion. Med “Less is more”  tror vi på kvalitet frem for kvantitet.

Mönh Copenhagen er et brand med omtanke for miljø, mennesker og omverdenen. Vi kombinerer skandinavisk design og de bedste naturlige materialer for god komfort og åndbarhed. Vores mål er at skabe din eksklusive skjorte til din hverdagsgarderobe  – skjorten, der er dit foretrukne valg, som du ønsker at bruge igen og igen, fordi den er stilren, minimalistisk og af en kvalitet, der kun omfatter de bedste naturlige materialer.

De 4 Grundsten

LESS is more…

L

uxury

Vi ønsker at give dig optimal komfort, åndbarhed og en følelse af luksus med de bedste naturlige materialer. 

Vores skjorter er produceret af 100% Tencel med naturlige perlemorsknapper, der giver et stilrent og raffineret look.

E

ssential

Du skal kunne bruge din skjorte sæson efter sæson.

Vores skjorter er i et tidsløst og skandinavisk design, og du ved den er essentiel når den både kan bruges til en dag på kontoret, på studiet eller en casual night out.

S

ustainable

Bæredygtighed er vores væsentligste grundsten. 

Det er tænkt nøje ind i hele vores værdikæde – fra valg af materiale, produktionsforhold, emballage til produktet i sig.

Læs mere her.

S

hirts

Vores koncept er meget simpelt: fokus er på bæredygtige skjorter til kvinder.

Vores skjorter henvender sig til den  moderne, bevidste forretningskvinde eller kvinden, som blot ønsker et checket look på den afslappede og feminine måde. Fælles for dem alle er, at de går ind for “Less is more”.

×

Kurv